nackas stadshus

Hej! Idag ska jag och några tjejer från senior à köra lite cheerleading i Nacka stadshus för det är invigning/öppethus. Det ska bli roligt! Jag blir där från halv 12 till halv tre! Kom och kolla vetja!
Vi hörs senare!
Pusss


Hop ån hop åff

Haha skämt! Kan berätta om dagen! Hade idrott imorse då min klass skulle gymma. Det gick bra sen hade vi matteprov, lunch och sen engelska prov. Efter det åkte vi och ht2 till Slussen för att sen ta en buss som gick till nått torg där vi skulle åka två turer av hop on hop off! Det var jättekul. Vi fick se Stockholm på två timmar! 20 i fyra slutade vi vid centralen och då drog jag direkt till sickla hallen! Där fick jag vänta i 3 timmar men jag hade sällskap så det var lugnt! Vid 7 hade jag träning och det gick sådär! Hade hur mycket energi som helst första timmen sen lugnade jag ner mig och då gick inget bra! Handvolten satt inte och flickisen satt verkligen inte men jag får hoppas att det går bättre nästa gång! Imorgon är det simning på Gympan sen svenska sen slutar vi! På lördag ska jag vara med på något event med srA några timmar! Ska bli väldigt roligt faktiskt! Sen på söndag är det träning för hela slanten som gäller! Nu ska jag duscha sen plugga sen sova! Vi hörs vänner!


Cheeronsdag

Hej läsare!
Idag är det onsdag och jag försov mig imorse! Kaozzz men jag fick skjuts av mamma så det gick bra ändå! Efter lunch åkte vi i spanska 3 till europahuset för att idag är det typ internationella språkdagen! Vi kom dit och delades in i grupper. Sedan fick vi gå runt till olika bord där det satt språkkunniga människor och vi fick 10 minuters kurs i det språket om ni fattar? Vi var inte jättetaggade på att åka men när vi väl var där insåg vi att det var trevligt! Nå väl efter det åkte jag tillbaka till skolan för att hämta träningskläder och böcker och sen drog jag till sickla gymnastiksal och pluggade svenska tills tjejerna kom och skulle börja träna! Träningen gick bra och programmet ser bättre och bättre ut för varje gång! Kom kl 20.00 och har ätit, duschat och tagit hand om gullemax! Eftersom jag försov mig inorse vill jag gå och lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon bitti. Därför ligger jag i sängen redan nu! Ska kolla igenom alla 80 engelska glosor en gång till sen sova! Ha det bra så länge så hörs vi snart igen! Puss Anna


Heyy


24 september

Hej på er! idag är det måndag och det är en helt vanlig sådan. Efter skolan åkte jag till forum och kollade runt lite, nu sitter jag här hemma och pluggar in 80 st engelska glosor tills på torsdag, delar upp det så det blir enklare. har också matte prov på torsdag och på fredag har jag svenska inlämning! Det blir nog braa! nu ska jag fortsätta så jag blir klar nån gång!
Ciao Ciao!

Flicks


Soldag

Hej! Idag har jag varit i hallen från 9.30 till 17. Vi har kört gymnastik och program och det är såå roligt! Ska försöka lägga ut film också :) imorgon är det skola igen. Det går inte att lägga ut film men vi hörs imorgon vänner


Förlåtförlåtförlåt

Ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat sen i onsdags! Iallafall så är det lördag idag och vi har haft koreografidag hela dagen 9-16! Imorgon är jag i hallen från 9.30 -16 as usual. Nu ligger jag i Mickes säng och kollar på körslaget.
Vi hörs senare!


Service och Bemötande

nu har jag lektion, service och bemötande står på schemat! slutar 14.05 och då ska jag åka till sickla för att träna miniB jag kommer inte hem förrns 20.30 ikväll så vi får höras mer då vänner!
Puss

Bättre dag idag

Hej! Nu sitter jag på bussen till skolan. Idag ska vi på studiebesök till stockholms officiella turistbyrå. Ska bli kul. Det var allt jag hade att skriva den här gången! På bilden har vi dagens outfit!


Cheer

Mina fina cheersystrar! Tack för att ni lyser upp min vardag. Kärlek till er!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2179915/images/2012/pic_50578c8f9606ee6d50f8023e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/2179915/images/2012/pic_50578cb59606ee6d6b452fab.jpg" class="image">


Måndag

Usch! Det är måndag, tur att den snart är slut. Idag har varit en sån där dålig dag då jag bara ser problem i mitt liv, känner mig ful och irriterar mig på allt och inget! Vi får hoppas på en bättre dag imorgon iallafall. Har precis kommit ut ur duschen och ska strax sova! Hoppas att ni har haft en bra dag så får vi höras mera senare! Puss.
Ps: jag klarade kursen!


Utbildning

Ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggar! Måste bli bättre på de!
Idag var det utbildning och samma sak gäller för imorgon! Dock har vi prov!! Är så jäkla nervös! Men jag har läst igenom det några gånger så det borde gå bra. Jag får helt enkelt göra mitt bästa.
Är fortfarande inte frisk, jag vill verkligen bli frisk så jag får börja träna! Jag tror att jag blir reserv eftersom jag har varit borta 4/6 träningar, men jag vill så gärna vara med från början och kämpakämpakämpa!
Nu ska jag och mamma kolla vidare på förtrollad. Sen blir det sängen. Vi hörs senare läsare


9/11

Idag är det 11 september! Mina tankar går till anhöriga till dem som dog i world trade center!
Jag börjar må bättre iallafall! Har halsfluss och det är tråkigt.. För jag vill träna nu!
Nu ska jag gå ner och äta något! Vi hörs!


Alvedon och mängder med thé

Hej vänner! Jag kände igår att jag inte mådde bra, har feber, halsont, huvudvärk och temperaturväxlingar! Imorgon ska mamma ringa och boka tid till en läkare! Måste få antibiotika!!! Blir hemma några dar nu :( vi hörs senare


duscha sen sova

Hej läsare! visst har jag blivit ganska bra på att uppdatera, även om det är helt onödiga inlägg?
iallafall efterskolan åkte jag till sickla och köpte mig en hårring och en kaffe, satte mig med min kaffe och min svenska bok i solen och bara tog det lungt. sen tränade jag minior b och det gick bra :)
imorgon börjar jag 8.15 med konditionstest på gympan utomhus, åhh vad äckligt men det blir säkert bra! Jag och mamma diskuterade tidigare ikväll vad jag måste förbättra med min träning och vi kom fram till att jag måste få bättre kondition och bli vigare, det jag hatar mest av allt, styrkan har jag.
nu ska jag duscha sen blir det dejta kudden! Vi hörs imorgon vänner!

Service och bemötande

Hej!
Några tjejer i min klass och jag kom precis hit från forum där vi va och köpte lite godis! Om 3 minuter börjar vår lektion s och b! Efter det slutar vi oh då ska jag åka till sickla för att träna miniB 16.30 till 19.30 så jag kommer hem sent ikväll eller ja men iallafall! Nu börjar vi! Skriver mer sen! Puss


sitter i skolan

Hej läsare!
nu sitter jag i datasalen på skolan och vi har besöksnäring!
vi jobbar med en plansch om olika turist jobb
nu måste jag gå! vi ses och hörs senare
pussssss

Svenska

Har precis haft svenska!
Nu: lunch :) vi hörs!


Min bästa vän

Min älskling har nu äntligen börjat blogga igen! Gå in och kolla http://www.linneasjobergs.blogg.se">www.linneasjobergs.blogg.se nuuuu!
Jag älskar dig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2179915/images/2012/pic_50437d6eddf2b356c7003da1.jpg" class="image">


En bit choklad om dagen är bra för magen!

Haha hej igen! Efter jag duschat åkte jag till Hemköp och köpte lite choklad. Det stod i dn att det va mindre risk för stroke om man åt choklad :)
Nu kollar jag på awkward, vi hörs!


2 september!

Hej september! Det förra inlägget skulle såklart publicerats igår. I alla fall, idag är det söndag och jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen. Åhh vill äta godis! Ska nog pallra mig iväg till Hemköp och köpa mig lite senare. Nu kollar jag på drop dead diva!
Jag bloggar mer senare fina ni


Lördag

Hej gott folk! Vad gör ni denna lördagkväll? Själv sitter jag med min svenska läxa, välja 6 citat ur en bok som vi läser och skriva varför vi valde dem! Rätt kul faktiskt:)
Samtidigt dricker jag ett glas cola och tittar lite halvt på sommarkrysset!
Det är min kväll det! Skönt att vara hemma så jag blir frisk! Är inte sjuk ofta men när jag väl blir det är jag det i typ en vecka! Hoppas jag mår bättre snart! Oj vad själviskt det lät!
Nej nu ska jag studera vidare, ha en bra lördag vänner!


Life is crazy sometimes!


Godmorgon eller ska man säga god förmiddag!

Hejhej! Jag vaknade 07.38 och nu ligger jag i soffan och kollar på tv! Efter lunch ska jag träffa Linnea och jag vet inte vad vi ska göra! Måste fixa mitt busskort
Skriver mer senare, see you later!