93,5

åhh är så ledsen! Gick jättedåligt på utställningen idag! Fick avdrag för att han är för lång men jag har mina planer, så vi får se! Iallafall så fick han ganska bra på allt annat. Hade jag fått det där poänget hade jag fått ett pris och allt hade blivit mycket bättre! Gaaahhshshhs! Fick iallafall junior priset som alla juniorer får, så en liten pokal blev det ändå :)
Sen hände det en ganska galen grej med my, hon blev biten av en kanin och fick ett rejält köttigt jack på handen/knogen, men hon klarar sig ;)
Nu taggar vi till nästa utställning som är 1 juni :D hoppas att det går bättre där!
Vi hörs lite senare!

Gelato

Hej på er!
Nu är det helg, så det är skönt! Imorgon är det lördag dvs kaninutställning! Ska bli såå roligt. Efter skolan åkte jag, Linnéa, Rebecca, Nora och Kajsa till forum där vi träffade Therese, Johanna och Jenny! Var riktigt kul
Jag köpte tränar tights ni vet såna där slimmade saker som alla har och sen köpte jag ett nagellack som heter gelato!
Är riktigt nöjd med dagens köp, vid halv sex åkte jag till sickla för open gym! Och hjälp vad kul det var, mina handvolter satt som en smäck och så strechade jag mycket på min spagat. Bra träning helt enkelt!


Torsdag!

Hej läsare!
Kul att se att ni är kvar trots att min uppdatering har varit usel den senaste veckan. Heja er!
Snart är det Biggest Loser Final åhh jag taggar med mågra moccarutor. hahahhah tjockt!
nej nu ska jag skriva uppsats!
/Anna

En bra dag

Hej!
min dag har varit väldigt bra, hade vikarie på engelskan och sen blev svenskan inställd! då drog jag, Linnéa, Johanna, Nora och Therese till staden och tog en fika, pratade om massor med roliga framtidsplaner. åhh ska bli såå roligt tanken är nämnligen en resa till malta 2013.
nu ska jag ducha sen sova
ha det bra :)
juste träningen gick bra och jag fick stunt bow :)

Dagens planer

Haha gay


Details

Nya jeans med guldiga detaljer :) dem är riktigt sköna dessutom! 300 kr på hm fick jag betala. Såå nöjd!


studiedag

Hej läsare!
Idag har jag och hela Björknässkolan studiedag! Så skönt att få sova ut. Jag sov 11 timmar inatt så att ja. träningen igår var iallafall chill vi fick dansen sen fikade vi:) Jag hade med mig 2 paket riskakor! åhh älskar riskakor.
Idag ska jag börja skriva på min författarpresentation, skriva klart so uppsatsen och göra ergonomifrågor?
vet inte änns vad ergonomi är för något men det har till ämnet biologi eller idrott att göra iallafall;)
Kommer nog bli en bra dag tillslut ändå.
Vi hörs!

Sool

Hej på er läsare!
Idag ät det onsdag och vi hade fysik labb:) gick ganska bra nu sitter vi ute i solen innan nästa fysiklektion!
Ha det bra!
Juste jag fick mrb:s tumbler rosett Hahaha


tis

Hej!
Idag är det tisdag. Min dag har varit förjävlig om jag ska vara helt ärlig. Jag vaknade och hela jag var kaoz, sen i skolan skulle jag ta nån spruta åhh hatar sprutor sen efter plugget drog jag till tandläkARN hhaoch dt säger ju sig själv. Hade iallafall inga hål och sen drog jag vidare till mRB träning och det gick grymt för dem små liven!
Nu sitter jag med en liten godispåse (bara för att jag inte hade några hål) i handen och kollar på en film. Hejhej sålänge!

5 ord

Det finns 5 magiska ord. Dem här orden kan betyda allt eller inget. För mig och mina bros betyder det allt.
Vi har kvalat till RM!
Jag är riktigt lycklig och så glad för vår skull. Hoppar nästan av glädje. Haha (!)
ikväll är det träning med mina guldmedaljörer. Längtar så jag spricker.

Guld var det ha

Hej:)
Det var tävling idag och vi vann :) så himla lycklig!
Imorgon ska vi ändra nästan hela programmet, så det blir bättre. Grymt juu:)
Jag pluggade inte igår så idag it's on. Här får ni lite bilder


Pics


Tävling imorgon

Hejhej
Igår sov jag ju hos elin och det var supermysigt :) nu är jag hemma och ska plugga, imorgon är det också tävling! ska bli såå roligt, jag hoppas att det går bra.
Hej Biologiboken
gay inlägg

Girlsnight

Hej läsare!
För tillfället sitter jag med ett par brudar hemma hos Elin! Min natt ska spenderas här också:)
Besök deras bloggar www.myhemphala.blogg.se
www.godisvan.blogg.se
www.stockholmsfjollorna.blogg.se
Vi hörs!


Dagens

Gammal bild men så här ser jag ut idag +svarta byxor


15/3

Hej läsare!
Hur mår ni? själv mår jag bra :) skolan var som vanligt, vi visade upp våra danser på gympan och det gick riktigt bra efter skolan åkte jag, nora och tessi till forum. Vi fikade och kolla i affärer.  var väldigt mysigt
nu är det biggest loser som gäller. Vi ses!

Onsdag

image description
Hej på er! Hur mår ni? själv mår jag ganska bra :) fysik nationella gick helt ok hoppas jag, sen var det askul med pardans, var inte alls pinsamt som jag trodde utan det var ganska seriöst och riktigt kul. Vore kul och vara riktigt duktid på pardans. Sen drog jag på träning och det var riktigt roligt. Vi körde mycket bygg :) så en grym träning helt enkelt. grymma cradles var det ja ;)
Ikväll är jag själv hemma och ska ta mig ett bad och ha en pyssla-om-mig-själv kväll. Ha det toppen!

Fysik

Hej läsare!
jagf har pluggat den lediga tid jag har. Fysik Nationella imorrn... åhh pallar inte
sen gjorde jag muntlig i svenskan  och fick VG så jag är nöjd :)
Tränade senare tjejerna själv för rox och fello kunde inte. lite rörigt och då blir jagsur och skällde lite på dem. Sen gick dt bra när dem fick köra sina handvolter :) imorgon är det Fysik Nationella sen nån slags pardans med alla nior (hahah) sen träning! Ska bli så roligt ;)
Ha en bra kväll!

Grattis på födelsedagen, papi <3

Hoppas du har det bra i himlen! Du ska veta att vi tänker på dig och kommer alltid älska dig.

Saturday

Idag har jag pluggat och kollat på MTV hela dagen haha hur gött? Nu sitter jag i mitt rym och tar kort på mig själv. Asså jag är ju bara för rolig! Nu ska vi skojja till det! Ha en bra lördag fina läsare!


Fix

Hej på er!
Denna underbara fredag har jag bara tagit hand om mig och plockat mina buskiga ögonbryn så nu är dem fina:)
Imorgon är det lördag och jag ska plugga sen får vi gäster på kvällen!
Nu äter jag cookie dough och tittar på en riktig tjejfilm, mysigt värre! Vi hörs


Freaking friday!

Hej läsare! nu sitter jag med fysikboken i ansiktet i ett gott försök att plugga. Jag är för tillfället ensam hemma så Moa Lignell och First Aid Kit dunkar i högtalarna! Det är ju faktiskt fredag idag jippiiiii!! aa så känner jag just nu :)
Nu ska jag fan få MVG på Nationella i fysik så hejhej

Torsdag

Hej läsare!
hur mår ni? själv mår jag toppen, ska snart gå och sova men först kolla lite bloggar. I svenska har jag i uppgift att läsa Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor på 4 veckor. Får se om jag klarar det.
Jag vet att min blogg är så jäkla tråkig just nu men ska så fort jag har tid ut och fota lite så ni får nya frächa bilder ! Nice huh?
vi hörs!

7 mars

Hej på er!
idag hade vi 3 fysiklektioner, alla 50 minuter långa. på fredag 2x50 minuter! åhh pallar inte med mer fysik! men men efter skolan drog jag till nacka sporthall och tränade tjejerna sen tränade jag själv och det var sååå roligt bara massa bygg, sen en underbar styrka känner så där lagom mycket i kroppen :)
nu ska jag plugga lite! vi ses!

tisdag

hejhej vet inte när jag bloggade sist så ja
men idag var det Muntlig nationellt prov i svenska och det gick väll ganska bra tror jag :) sen åkte jag och några andra till forum och käkade grym thaibuffé sen vidare til sickla där det var den sista skolbion i kanske hela mitt liv, vi såg en film vid namn The blind side och den var faktiskt överförväntan bra :)  efter det drog jag till nacka forum och senare till Nacka sportcentrum för träning av mrB. Gick ganska bra, man märker verkligen hur okoncentrerade dem är efter lov, men men nu ska jag gå till min säng och sova lite!
Vi hörs!

Med dessa bilder säger jag god natt


@linnéa

Hej på er :) idag var jag och Linnéa på stan och gick i de dyraste affärerna ni kan tänka er. Allt från oddmolly till Urban outfitters till topshop:) vi lyckades dock ganska bra med att inte lägga pengarna på allt fint vi dreglade över! Dock köpte jag en topp från topshop:) dyr men fin!
Nu sitter vi hemma hos Linnéa och käkar lite glass:) ska spendera min natt här sen blir det träning imorrn:) riktigt kul;) ha det bra så hörs vi senare!


IPhone

Hej på er!
jag har gått och köpt mig en IPHONE 4S åhh är så glad, en vit 16 gb blev bra :)
nu blir det till att hitta ett snyggt skal :)
älskar att jag kan prata med min egna telefon om jag blir rastlös!! hahahhahahah jag har inget liv
nu har jag inget mer att blogga om så vi hörs!

Prom

Så fina klänningar, asså dör typ för den i mitten!
Hejhej

Thursday

Hej på er!
idag är det torsdag och jag ska vara tränare för prova-på igen :) nu är det i sickla så det blir lite roligare skulle jag gissa! aja igår åkte jag till donken i sickla och åt där med lillen och Sofia sen drog vi till waynes och fikade i några timmar sen vidare till bion som började 21.15. Vi såg en gång i phuket tror jag den hette. sen drog dem hem och jag gick till bussen. Precis när bussen kommer dör min mobil och ja, jag hade skickat sms och allt. så då gick jag hem till Linnéa och laddade mobilen :) hahhahahah crazy
nog om det nu ska jag plugga!
ciao