Outfit!


Nyår!

Hello jag ska inte fira nyår med tjejerna utan hemma med min bror och hans tjej och några andra :) Tror inte jag har berättat det men nu vet ni! så jag blir hemma på nyår och mammi ska till grannen!
Först ska vi käka middag kött och potatisgrattäng med svampsås sen blir det chokladmousse till efterrätt mums :) sen kommer massa folk,  kuul :)
kanske tar jag lite bilder men lovar verkligen inget! snart ska jag duscha och göra mig iordning! Nu dånar lars winnerbäck i hela huset!
Tack för mig det här året så hörs vi 2012!
Anna
Juste Gott nytt år juu! :)

Dag 6 - En bild som visar vad du älskar

Cheerleading - såklart!

Sista dagen på året!

Hej hej!
vaknade halv 12 och sen dess har jag bara gjort rent Max bur, städat rummet och damsugit vardagsrummet! känner mig riktigt duktigt som har städat hela dagen! nu ska jag göra mig en kopp thé och kolla på Adam och Eva!
Ha en bra sista dag på 2011!
Anna

Dag 5 - En bild från en resa du minns

Kreta i somras

Hjälp tack

Hej vänner!
Nu är det så att jag har börjat spela ett spel som heter Travian och det har gått helt ok fram tills uppdrag 5 då man ska ut på ett äventyr och jag fattar ingenting, så om någon skulla kunna vara snäll och förklara detta för mig, tack.
Spelade Travian för några år se men kommer inte ihåg mycket. Tacksam för hjälp!
Jag heter anhejoo96 ifall någon undrar!
Anna

staden

Hej underbara!
Idag var jag på stan med elin, vilket var mysigt! lunchade på wayne´s och fikade på espresso! Jag köpte en plånbok eftersom jag var klantig och tappade bort min andra sen köpte jag en vattenfast mascara från lumene! Behövdes!
imorgon är det nyår och det ska bli väldigt kul! På söndag blir det stan med My och Beatrice, hade missförstått lite haha med cirkus en vecka hahahha menmen det ska bli kulkulkul! På måndag kommer Annis och hon stannar tills på onsdag! Sen på torsdag ska jag träna med Lillen och elin, så det kan bli ett grymt lov ändå! Ha det!

Eldsjäl

Hej :)
idag har jag bara varit hemma och typ vid 16.00 säger lillen att hon inte kunde sen ringer mamma elin för hon svarar inte på sin telefon då säger hennes mamma att elin ligge roch sover, så kan det gå! haha men jag och mamma gick iallafall på ett pass och självklart var määri där igen, suck. I samma gamla kläder. Nu kollar jag och mamma på eldsjälsgalen!
Vi hörs!
Anna

Dag 4 - En puss eller krambild på dig och någon du känner

image description

Inspiration by Fashiontoast

'

träna imorrn :)

Hej imorrn ska jag, lillen och elin gå på ett pass, ska bli jättekul fast det är inte förrns kl 18.00 sen ska vi vara busiga och gymma lite efter det. egentligen får vi inte gymma utan förälder förrns på lördag kl 00.00 men vi startar lite i förtid ;) ska bli jätte härligt att träna lite. Tränade inget idag juu! :( men taggar desto mer tills imorrn =D
nu ska jag sova för att imorrn åka till forum för att köpa knäskydd och träningsbrallor :) vi hörs!
Anna


Ler du ler jag

image description

Dag 3 - En bild på dig och en nära vän


28/12 - 11

Hello bitches! Sitter och kollar på klänningar från malina, asså gashhh vad fina dem är blir helt stum! Aja, såg att det var 20 dagars leveranstid och varje klänning kostar cirkus 3700 kr så ja tack, men nej tack. På nyår ska jag ha samma klänning som förra året, i hope it fit me ;) annars blir jag ledsen Kommer bära den med en kavaj och leggings visar bild imorrn. Imorrn ska jag åka till forum och förhoppningsvis köpa en iphone 4 ;) ska bli fett kult! nu ska jag snart dejta kudden! sov så gott så bloggar jag mer imorrn ;)

den känslan

Hey babes! Kl 3 stack jag och mamma till gymmet och tränade, var jätteskönt att träna faktiskt och det gick bra med knät. När vi var klara stack vi och handlade. Nu har vi käkat middag och jag sitter på mitt favoritställe ;) Ska snart sätta på en mysig tjejfilm och bara njuta en stund. Ha det bra! Anna

kul jul

hej, jag har precis insätt att mitt jullov blir det sämsta! my har åkt till uppsala och kommer inte hem förns nästa fredag, asså va? vem ska jag nu ha kul med? baajs men som tur är kommer Anna på måndag =) Nu ska jag snart dra och träna och fortsätta snacka med my :) ha en bättre dag än vad jag kommer få :)

Dag 2 - En bild på ditt favoritställe

I soffan, hemma.


Anhejo96 @instagram

Follow me if you want to!


Dag 1 - Din facebook pp med flest "likes"


Nu kör vi!!

Dag 1 - Din facebook pp med flest "likes"
Dag 2 - En bild på ditt favoritställe
Dag 3 - En bild på dig och en nära vän
Dag 4 - En puss eller krambild på dig och någon du känner
Dag 5 - En bild från en resa du minns
Dag 6 - En bild som visar vad du älskar
Dag 7 - En bild som väcker känslor
Dag 8 - En bild som du nyss tog på dig själv
Dag 9 - En gammal bild på dig
Dag 10 - En bild på din favorit sport
Dag 11 - En bild på ditt djur
Dag 12 - En bild på en person med grym stil
Dag 13 - En bild på din favorit artist/band
Dag 14 - En bild på ditt favorit djur
Känner att min blogg inte är på topp så vi kör en dag lista, säg till om det blir tråkigt för då kan bara avsluta det.
/Anna

christmas gifts

Lipgloss från Lancome
Örhängen pilgrim
handskar
underkläder Björn Borg
presentkort på hm - ingen bild
4000 cash - ingen bild
kamerastativ - ingen bild
tofflor - finns bild på min instagram annaj96
Ber om ursäkt för sämst bilder

Balans, kontroll och styrka


titre

Hej snyggingar!
är fortfarande lite sjuk så jag tränade inte med mamma idag, hade ett ärende jag var tvungen att göra. Så jag och mamma åkte till forum för att samla information till iphone och dess like, sen stack hon och tränade och jag mötte upp Linnéa för en fika, mys! Nu är jag hemma igen och dricker cola, vi hörs!
Juste, det gick inte att ladda över bilderna på klapparna. Jag försöker igen lite senare!

friskis och svettis!

hej igen, jag sket i min hals och drog på ett "julpass" med mami och vår kompis. skulle varit roligare om inte min gympalärare (uschhh) var där och om jag inte var sjuk förstås=( men var rätt kul faktiskt nu ska jag duscha, sen drar vi till sickla för mellandagsreaa! Ska absolut dit igen fast kanske med nån kompis! (lillen, känn dig träffad) =D Anna=)

åhhh vill träna!

hej, var en vecka sen avslutningen va och jag spricker snart av att inte få träna med mina bruds. Hade tänkt gå till gymmet idag för att få ut all min energi men imorse vaknade jag av världens halsont och det suger!! måste bli frisk snarast. det är så jobbigt att vara sjuk. Aja, nu ska jag göra mig en kopp thé/vatten! Hoppas att ni får en bättre dag än mig så lovar jag att uppdatera mer senare! /Anna

Christmas day

Hej läsare!
Idag är det julafton och jag har fått jättefina klappar:) ni ska få bilder senare men kan berätta det jag fick:) ett kamerastativ, ett par handskar, friskiskort, örhängen, mysiga tofflor, pengar, presentkort, underkläder, läppglans! Ja, jag har säkert glömt nått men kan inte komma på nått nu.
Är hemma hos morbror nu men ska snart åka hem:) vad har ni fått i julklapp ?
//Anna


Julaftons outfit!


Yes!!

Heej på er:)
Var smockat med folk i forum men det gick bra och jag hittade en julklapp till mami<3
Nu kollar vi på Bingolotto och jag vann 100 kr:) happy girl here!
Imorrn bär det av till mormor för jullunch och Kalle anka tittande efter de blir det hem till min morbror och kusiner:) ska bli jättekul, ni ska också få se min julaftons outfit men det blir inte förrns imorrn
Ha en grym fredagskväll gott folk!
//Anna


Bara för att ni är bäst!


23 december

image description
Hej, idag tänkte jag dra till forum för att fixa de sista julklapparna. sen ikväll ska jag och mamma mysa framför bingolottos uppersittarkväll, gör alltid det 23/dec. sen imorrn är det julafton, ska bli grymt kul och jag har ingen aning vad jag ska få. nu ska jag duscha, göra mig iordning för att sen draaaa!
Ha en bra dag så hörs vi ikväll.
Anna

volluj

Hej läsare!
idag fick vi jullov vilket var superskönt, först upträdde vi två gånger och sen fick vi våra betyg, och drog hem. när jag kom hem slocknade jag på soffan. Vid 1 väcktes jag av mamma för vi skulle åka till forum, hittade en jättefin klänning som jag ska ha på jul och kanske nyår :)
visar senare
nu: filmmys med mig själv och ett glas julmust!
Ha en fin kväll vänner!
Anna

Onsdag

Hej, förlåt för deppinlägget igår men jag ville bara skriva av mig. Idag är det onsdag och vi har biologi. När jag kommer hem ska jag träna på en låt :)
Ha en bra dag så hörs vi!
Anna


4 dagar kvar!

Hej läsare!
idag har jag inte haft en bra dag eller jo, kanske?
först fick jag veta att jag fick mvg i idrott, sen att min kompis blivit busy(!) :) sen blev jag ledsen då jag insåg att mitt liv är långt ifrån perfekt :( orkar inte ta det här på bloggen men aja
åkte iallafall till forum efter skolan med linnéa och sofia, det var kul köpte klart alla julklappar, ska kanske köpa någon mer julklapp till mami <3
sen måste jag hitta något att ha på mig på julafton och nyår, fml!
nu ska jag göra årets sista läxa! vi hörs!

Mål till våren

Hej, jag såg att några i laget har utmanat sig själva i vighet och självklart vill jag inte vara sämre. Här är mina mål till våren
  • Komma ner i spagat på höger ben
  • komma ner i spagat på vänster ben
  • få en fin brygga
  • få mer (mycket mer) magmuskler!
  • Bli vigare i min splitt
  • öka min kondition
Ja, ska försöka komma ner i min högerspagat nu under jullovet! får se hur det går med det:)
Vi hörs mer imorrn!
Anna

Ior

Här är nu det färdiga resultatet av min korsstygnsbroderade lilla ior :) Fick högsta betyg för detta projekt och har redan börjar med nästa ;) Nästa termin ska jag göra ett klädesplagga och har tänkt mig en långklänning i bandeau modell, färgen ska vara svart eller i en hallonröd nyans. Får se vad skolan har att erbjuda. Nu ska jag sticka vidare på mitt extra projekt =)

KÄRLEK

Bilderna är tagna från Dianas facebook och Julias blogg

19/12-11

hello!
idag är det måndag och vi har kollat på film nästan varje lektion :)
nu sitter jag i soffan och äter lite julgodisTänkte ta en liten powernap snart för det är ju ingen träning, eller? jag har ingen koll men det brukar inte vara det efter någon juluppvisning!
Ha en bra kväll
Anna

Juluppvisning och släktträff

hej läsare!
Idag hade vi juluppvisning som var jätte kul, några småfel annars bäst
efter det drog jag hem och fixade mig för släktträff vilket var lite kul, de drog hem vid 7 och nu kollar jag på Beck
snart ska jag gå ner till max!
Anna

lördag

Hej vänner!
idag är det lördag  :) jag vaknade upp i morse och trodde det var fredag, fick panik och insåg sen att det var lördag, skönt! aja, idag har jag bakat lussebullar, städat mitt rum, stickat, klätt granen, gjort om min timlista, så jag har haft fullt upp hela dagen! Imorrn är det först juluppvisning sen släktträff. Snart ska jag och mamma till våra kompisars glöggfest! ska bli kul :)
Nu ska jag plocka fram grejer tills imorrn, ska upp tidigt :(
ha en bra kväll!
Anna

Äckelinternet

hejehjehejje
ber så hemskt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen men det är sdå att vårt internet här hemma krascha men nu går det bra igen :)
I onsdags hade vi världens mysigaste träning åhh vad myyys den va!
aja sen i torsdags åkte jag och my till forum
i idag åkte jag, lillen, nora, och rebecca till forum igen haha, jag köpte ett par jeansshorts till mig själv och så köpte jag en ram till min brodering som nu dock är i skolan men ni ska självklart få se när allt är klart :)
nu ska jag fortsätta att sticka  på min halsduk, och fortsätta plugga biologi.
ha en bra kväll
Anna

Twilight

image description
Hej
nu har jag gjort klart min röda soffa på tekniken och tänkte kolla på twilight som går på kanal 5 just nu men en stor kopp varmt vatten :)
Tjejerna var jätteduktiga idag på träningen  tror det kommer gå bra nu på söndag :)
sen kan jag berätta lite kort om lucia vilket vi hade idag, men det gick jättebra  och vi fick massor med beröm från olika lärare och till och med rektorn tyckte vi var grymma =) men aja juste vi skulla vara där 7. senast 7.20 jag kom 7.25 hehehhehehhe
aja nu ska jag kolla pusspuss
Anna

Teknikhelvete

hej
har lite att göra som ni ser
Teknik prylen + inspelning på hur man andvänder google sketchup ska vara klar imorrn asså vaaa?
sen har vi matteprov på torsdag, spanska redovisning på fredag engelska prov (skrivuppsats) tills imorrn!
sen har vi kemi läxa tills nästa tisdag och jag måste fylla i min timlönslista tills imorrn
aja nu ska jag fortsätta på min soffa
snart ska jag åka och träna mina kids som börjar bli rätt duktiga nu!
Glad lucia!
kram Anna

luciafan

hejhej
idag hade vi lucia rep i 2 timmar. Imorrn har vi konsert  och jag måste fixa mitt lucia linne, plocka fram allt tills imorrn vi ska nämnligen vara i skolan 07.00 :( så min tanke är att gå upp halv 7, det blir jätte bra :)
så nu ska jag sova, så jag får nån sömn
ska be någon snäll i min att filma så ni kanske får se, men bara kanske så lovar inget :)
juste, tycker inte ni det är lite konstigt att ha svarta strumpor på en luciakonsert? det är precis vad vi ska ha :(
aja puss puss, träningen ar jätte kul =)
Anna

Åhh

Hej
På träningen fick vi veta att en tjej ska sluta! :( och ja, jag grät! Gör det ganska ofta nuförtiden
aja sen drog jag och mamma och handlade julklappar
nu är jag hemma och har ätit
Imorrn ska jag ta med mig ett lucia linne och min brodering för slöjden! får inte glömma =)
nu ska jag gå ut till min kanin
I förra inlägget ska det stå uppvärmning
ha en bra kväll
Anna

söndag den 11 december

idag är det söndag och jag ska träna :)
Om exakt 1 vecka är det juluppvisning!!! nu är det dags att vi börjar tighta ihop laget och börja jobba som ett lag!
hoppas att vi kör programmet som uppvisning, det är så himla mycket roligare tycker jag =)
nu ska jag plugga lite spanska, men jag tycker jag kan mina fraser rätt bra :) så nej, jag ska inte plugga utan gå ner till  köket och äta frulle, Juste jag sov på soffan inatt! det var kul men lite obekvämt.
aja hejhej vi höres senare =)
Anna

Nobeldagen och demostrationer

Hello mates!
Idag ska jag spendera min eftermiddag i spånga boll och badmintoncenter. Andledningen är att mini miniorer ska ha en uppvisning där. Hoppas att demostrationerna inte stör trafiken alltför mycket då jag ska åka kommunalt. Tror det tar ca 1h 20 min.. Kul? Nej men sen blir det kul när jag är framme!
kameran får kanske följa med, har inte bestämt ännu! men ska iallafall dra snart
så ni får ha en bra dag så hörs vi ikväll
Anna

Torsdagens outfit


Fredag gott folk!

Hej vänner
Idag är det fredag vilket är awesome:)
Till middag blir det taxis och sen idol och fredags mys;) jag tror Amanda vinner
Nu ska vi äta så ni får ha en bra kväll
Anna


Annas dag!

Heej
Idag är det Annas dag, min namnsdag:) i vår familj firar vi inte namnsdag utan säger bara typ grattis!


Nyår planerat

image description
Hej mates!
idag hade vi matteprov vilket gick asbra tycker jag! Nu är det bara dags att ta tag i spanskan, kan det mesta! Hur grymt? Aja juste nu har jag och my planerat lite inför nyår
det kommer bli hur grymt som helst =)
ha en fin kväll vänner
uppdaterar en Dagens outfit snart  :) Så håll utkik friends
fred ut
Anna

träning

Hej läsare =)
va hemma för ett tag sen och ska nu börja plugga
om nån timme ska jag bege mig till Birkahallen för träning
Hoppas alla kommer idag =)
Ha en bra kväll
Anna

Myys

Hej läsare =)
nu tittar jag på finalen av värsta pojkvänsakademin, men det är slut snart :)
Annars sitter jag i soffan med en stor kopp varmt vatten =)
snart blir det dusch, plugg och glee
vad ska ni göra ikväll?
Anna

Tisdag den 6 december

Hello
ska snart dra och träna girlsen som ReBecca nämnde tidigare idag!
Har engelskaglosor (20/30) tills imorrn så dem ska jag göra sen, har tappat bort pappret så får kolla med nån annan
Har matte prov på torsdag
spanskaprov på fredag  fml hejdå bloggen  nu ska jag dra =)
Har ni egen blogg? gå då in på bloggen och se vilka coola ändringar blogg.se har gjort :DDD

LUUUUUUUUUUNCH RAAAAAAAAST :D <3

Hej :)
Skolan suger.... 6 sär-stora uppgifter/prov på samma vecka!!!! Är dom totalt j*vla dumma i huvet eller?! Hur f**n ska man hinna?
Aja.... Rast nu iallafall, chillar i "korridoren" med alla P12:or.... Inte så kul...
Någon som vet vem Niels Bohr är btw? <3
Ikväll blir det plugg för min del,,, inte så lockande precis :/
(Anna hälsar att hon ska träna ;) )
KRYA PÅ DIG NORA!!! :D <333
Puss & Kram
REBECCA :D

Åhh

Hej =)
Värmdö verkar vara en helt grym skola så det blir mitt första sen de andra 5 valen eller vad det är vet jag inte
aja, det var hemskt att inte träna idag aja, jag taggar till imorrn =) =)
har kemiprov imorrn, men känns rätt bra
nu har jag inget mer att prata om
ha en kul kväll
Anna

värmdöö

hej läsare idag var skolan som vanligt, konstigt va? men iallafall så ska jag och min mamma snart bege oss till värmdö gymnasiums öppna hus ska bli kulkulkul :) nu sitter jag med U2 i lurarna och myser med en kopp varmt vatten :) måndagsmys var det ja =) ha en fin kväll kompisar :)

Even angels will fall


Tired

Hello
Idag har jag ju tränat men, det var typ bara hälften av laget där så vi kunde inte bygga :(
annars var det kul och min landning på handvolten gick bra :)
nu blir det plugg, plugg, plugg, plugg och äta sen plugg, plugg, plugg. AA, ni fattar
Hejdå bloggen, hej kemiboken

Minnen <3


El sábado

Hej läsare!
idag har jag duschat, städat mitt rum och pluggat. Ja, ni vet en såndär dag då man inte har nått att göra och gör det man minst vill
Ikväll ska jag.. jag vet inte, antagligen göra mer tråkiga saker.. kul liv va?
Men imorrn har jag träning wiieeee! dock ska jag inte vara med på måndag eftersom värmdö gymnasium har tingat mig några timmar för öppet hus.
nu ska fortsätta med tråkigheter. plugga var det ja :(
Ha en bra dag!
Anna

Today's wear

osminkad och nyduschad...

klockren


Följ mig gärna via..

<---- Tryck häär

tandläkar'n

hejhej
är hemma nu efter som jag var hos tandläkaren, hade inga hål så det var skönt :)
fick veta att jag hade G+ på bildprovet vilket inte är bra ska fråga varför nästa gång :( Hatar bildläraren
Nej, nu ska vi inte vara så dystra. Det är ju fredag for gods saik.
Nu blir det pepparkakshus bak med mami <3

A cinderella story

Hello =)
nu har jag pluggat lite kemi klart och kollar på A cinderella story.
Blev klar med min egna låt på musiken, jag jobbade medans de andra kollade på nån film jag inte hade lust att se.
Har bara en rad på vers 2 kvar att skriva, sen finito. Men jag kommer säkert ändra lite till. Idag kom jag på ett sätt så låten blir lite mer upptempo, kul va?
Ni får mer information om låten senare, pusspuss

Annas

Hejhej
Tävlingen är avslutad, den enda som kommenterade var My och hon hade halft rätt, jag vill då starta ett alldeles eget café, Annas ska det heta och ska förhoppningsvis ligga på nån mysig gata i gamla stan. Drt ska vara rimliga priset och ha den godaste Latten i stan. Goda grillade mackor, fräscha sallader och så goda bakelser så att man nästan svimmar. Mysig inredning med många soffor, kuddar och filtar.
Cafét ska ligga centralt i en lagom stor lokal där det finns massor med trevliga affärer omkring=)
Tänk er ett glatt tjejgäng som varit ute och shoppat och vill ta en fika.
Många kanske tycker det är konstigt att jag vill gå ekonomi marknadsföring med jag tror att ekonomin är halva grejen med cafét :)
Konkurs är ju det sista man vill :)

1 december

Hej, bloggar från ipoden nu:) vi har matte och jag har tråkigt. Sanna jag och lillen sitter i pyramiden och har kul:) eller nej, nu ljög jag jag har kul och de andra pluggar hehe:)
Nästa vecka har vi 3 prov och en inlämnings uppgift kuul nej nu ska vi gå in i salen igen. Hejhej