Livet rullar på

Nu är allt som vanligt igen. Ångesten har lagt sig och livet rullar på! Det är ju ändå måndag, (nä det är det inte för det är tisdag) vi hörs mer senare


Världens bästa vänner!

Jag har verkligen världens bästa vänner som stöttar mig genom allt. Dem är bara bäst. Jag är så otroligt tacksam över att jag har just dem. Den här veckan har nog varit en av dem jobbigaste i mitt liv pga alla möjliga problem. Jag kan inte mer än säga tack för att ni finns där. Har fått en del sms och gulliga kommentarer och jag blir lika glad varje gång. Tack fina vänner.

Är det verkligen värt?

Är det värt att gråta i flera timmar?
Är det värt att känna sig riktigt dålig?
Är det värt att känna världens press för något man verkligen älskar?


19 november 2012

Varför ska livet vara så jävla jobbigt hela tiden?


Pallar inte

ALLA lägger upp bilder på sin pappa och skriver "grattis på Farsdag"
Varför är inte min pappa vid lv?


Bloggpaus

Tar en liten bloggpaus som antagligen inte kommer vara länge. Jag känner att jag inte har ett dugg kul att skriva om. Kommer tillbaka när jag hittat mer inspiration!
Kram så länge!


6:e november

Tiden går så himla snabbt! Men det är bra för jag vill ha julafton nuuuu! Kn knappt bärga mig! Hr redan skrivit en låååång önskelista. Och nu sitter jag i skolan, har rast och snart börjar vår lektion! Det är en helt vanlig tisdag i och har ingenting roligt att berätta. Jag och Julia sover lite bara! Dålig svenska jag vet! Men vi hörs senare!


Ny vecka, nya tag!

Har ganska mycket i skolan nu men jag ska klara det här! Fick B på mitt wordprov och var ett halvt poäng från A! Men men, nu gör jag spanska glosor och jag kan dem redan. Känns bra :) nej nu ska jag läsa min engelskabok. Vi hörs lite senare.
Här får ni lite bilder från veckan.