Säger gidnatt med en bild på dagens!


2

Hej har helt glömt bort bloggen och det är jag ledsen för, har pluggat hela veckan firat min födelsedag och tränat lite på det! Idag var jag på Gränna med Nora och Linnea vi checka Timbuktu! Vilket ös säger jag bara:) imorrn får jag veta om jag kommer in eller inte i sr A och är 100% säker på att jag inte kommer in. Jag gjorde mitt bästa men andra var mycket duktigare!
Juste på RM kom vi 2 och mina miniorer vann! Gud vad glad jag blev:)


Tagga RM!

Åhh hejhej
imorrn åker jag och mitt underbara lag till borås för att tävla i Riksmästerskapen! Ska bli såå himla roligt och alla är super taggade! Kom på nu att jag måste packa!! och ta bort nagellacket. tror inte jag hinner blogga något under helgen men vi få se och i värsta fall ses vi på söndag eller måndag! Farmor och farfar kommer ju också upp på söndag så det ska bli kul :)
Nu ska jag gå! Vi ses

Cheer

Hello bruds and boys!
Idag hade vi mysdagen i skolan och den var sämst för jag och lillen hade spanska nationella munta och det gick inte bra för mig. Sen på tekniken hade jag gjort som det stod på vårt papper det fick och lampan lyste som var målet för den skulle inte lysa förns man hade kontakt med men min lyste i fel tid om ni fattar så måste typ göra om hela! åhh @rg sen åkte jag till träningen och då blev jag glad igen! vet inte om jag skulle klara mig utan cheerleadingen <3
aja sen ska jag praoa på Linnéas pappas jobb och jag vet knappt vad han jobbar med! hehe vilken överaskning det kommer blir.
Nu har jag inte tid att blogga mer utan ska plugga kemi och so (2:a världskriget). Sen imorrn har vi operation dagsverke och jag ska plugga, köpa det sista till RM och andvända mitt presentkort på Björknäs salongen. Ska gå på ansiktsbehandling =))) ska bli så skönt nu i pluggstressen.
Hahah och jag som inte hade tid att skriva hhaha
vi hörs hörrni!

Måndag!

Hej!
skolan idag var helt ok, gick bra på biologiprovet så det är skönt! Efter skolan åkte jag till sickla för att köpa tights till rm! sen gick jag på träning och gud så roligt dset var!! är så taggad på RM nu så ni fattar inte. Det är ett steg i dansen som min kropp inte vill förstå sig på, så det måste jag träna på. Nu kan jag inte skriva mer för stunden utan måste skriva klart min svenska uppsats!
Ciao

Halsont

Hej!
ska försöka blogga lite mer, lovar!
Har iallafall rätt mycket i skolan nu sista 4 vekcorna och ja, det suger. Kan berätta, nu på måndag har vi stor svenska inlämning och ett biologiprov på miljö. Sen det 29 maj har vi kemiprov poå hela terminens kapitel! 2 dagar senare alltså den 31 för dem som är snabbtänkta har vi prov på andra världskriget. sen hinner jag inte plugga nästa helg för då tävlar vi och sen fyller jag ju år på tisdag nästa vecka och då kommer farmor och farfar upp från halmstad och vill inte plugga när dem är här för vi träffas typ bara 2-3 ggr per år :) så vill njuta och mysa nästa vecka när dem kommr :) Veckan som kommer vill jag helst inte plugga utan bara fokusera på tävlingen men det får jag nog glömma :(
Aja iallafall så vaknade jag upp med halsont imorse, huvudvärken, hostan och nästäppan hängde också med. så jag försöker ta det lite lungt idag och förhoppningsvis bli frisk tills imorrn :)
Vi hörs!

Friluftsdag:)


Usel uppdatering

Hej fina vänner!
I gå satte jag upp 3 annonser på blocket bl.a. På min iPod så imorgon ska jag bege min mot skanstull för överlämna den får 1000 kr :)) så då blir jag rik igen :))
Efter det ska jag hänga med en brud från worldcup shooting stars haha nice men hon är i Sverige och hälsar på oss i twirrefamiljen och besöker alla lag, ger tips till förbättringar och så får vi langa frågor!
Träningen idag hick iaf super :)) här kommer rändomz från kvällen


knaz

bildernas ordning kaozade lite så den 3 bilden är före och de andra efter!
hehe

Jag gjorde det!!

Hej! Har gjort dipdye på mitt hår i rött! Åhh så glad att jag gjorde det:) man ser inte så mycket men det gör inget :) gillar ni det?
Den första bilden är före och dem andra efter!


Friday

Heej!
Idag är det fredag! wieee, jag och Norisch drog som vanligt till forum och taggade hah nej men jag kollade på skor till balen :) hittade inga men har iallafall en tanke på hur jag vill ha dem :) och nu är jag hemma. Jag tänkte sälja min ipod touch men hittar ju självklart inte kvittot :( såklart! såg dock på blocket att folk säljer utan kvitto. alltså endast ipod, och laddare? haha ska fundera på saken :)
snygg outfit osv... hah
see ya

Tagga RM!

Hej, idag hade vi samträning med MrB och det var supermysigt. Alla hade roligt och skrattade mycket. Det är bara 5 träningar kvar tills RM! sen om en vecka exakt ska laget ha en lagkväll hemma hos virre-man! ska bli såå roligt ;)
På RM ska jag bo med Sofie och Johanna och är så nöjd med fördelningen :))
Just nu sitter jag själv hemma. One thing och boyfriend sprutar högt i högtalarna. Vi hörs mer imorrn :)

Tisdag:))

Hej idag är det tisdag och jag är glad:D
jag Hr precis fått reda på att mrB har kommit med till RM :)
Ni får ha en grym dag och här kommer en bild på min frukost!


tryout

hej!
imorgon ska jag göra tryout för ett lag som heter SrA. På en tryout är det tränare i föreningen som kollar om man är tillräckligt bra helt enkelt. i slutet av maj månad får man reda på om man kommit in eller inte. jag håller tummarna för det bästa och jag ska göra allt jag kan för att komma in. hoppas bara jag har en vig dag eller nått sånt så att jag får bra poäng i allt! Hoppas också att min röst är bra imorrn:))
nu ska jag sova! puss
image description

lördag

vaknade upp med halsont imorse men det är lite bättre nu! jag och mamma åkte till stockholms modecenter där det var utförsäljning och fick med mig riktigt fina grejer hem! är såå himla nöjd :)
här får ni några usla bilder :)
urgullig mobilväska - 150 kr
byxdress- 980 kr
blus - 100 kr
spetsklälling - 200 kr
Byxdressen ska jag ha på balen

Prom


Torsdag

glad och brun Anna från  kreta i somras! :)
hej på er!
Vill först passa på att be om ursäkt för mun dåliga uppdatering men iallafall. 
just nu sitter jag och pluggar till hemkunskaps provet vi har imorgon, dum som jag är pluggar jag inget fram tills sista kvällen och får då panikplugga lite, brukar inte göra så men nu blev det så helt enkelt :)
satte mig i solen när jag kom hem från skolan men det blev snabbt kallt pga vinden så jag gick in igen!
Nu ska jag fortsätta plugga så jag får bra på provet :)
vi hörs!