God natt

Ja ni läste rätt! Skolveckan har gjort mig helt slut i kroppen och eftersom jag vill bli frisk hade jag nu tänkt sova! Så godnatt på er så hörs vi imorgon!


Friday!

Hello bitches! Nej jag bara skojade men idag så är det fredag! Älskar fredagar!
Har precis ätit Tinas pasta! Godaste ju! Idag slutade jag 11.05 och då åkte jag hem och sov. Jag var så himla trött! Har inte så mycket mer att berätta, så vi får höras senare! Puss

Bildförklaring: jag var sur för att det regnade och sen var jag sur för att regnet gjorde min gant-kasse blöt så att den sprack så att alla mina gympakläder ramlade ner i en vattenpöl!


Torsdag!

Hej svejs! Idag är det torsdag och även fast jag är sjuk tog jag mig till le school! Efter lunch åkte vi till Hellas gården där vi träffade ht2! Dem hade ordnat lekar till oss! Lekarna var charader, äta godissnöre, ta en ballong runt en tjej så fort som möjligt och sen ta äpple ur vatten tunna &leta sockerbit i mjöl! Hahah det var riktigt roligt faktiskt ;)
Imorgon är det fredag!! Åhh jag älskar fredagar, vi har gympa och svenska tror jag :) sen slutar vi 11! Ikväll är le bror på coldplay!! Jag hade gärna velat vara där men så blev det inte! Istället sitter jag hemma och äter glass! Haha jävla pajas jag är! Icona pop gör dock min tråkiga torsdag en aning bättre! Ha det bra så hörs vi senare!


Sjuk!

Hej, har gått och blivit sjuk! Och det absolut suger, imorgon ska jag därför ligga i min onepiece framför Nickelodeon men en b&j i handen! Underbart ;) vill vara frisk på torsdag då vi ska ha roligt med 2:orna i min skola!
Sen börjar träningarna på tisdag också:)
Nästa lördag ska jag och mina underbara cheersystrar ta en fika och bara skratta, snacka lite skit och bara ha trevligt! Åhh!!! Kommer bli bäst!
Nu ska jag kolla vidare på breaking news! Vi hörs senare vänner!


Lördag

Ikväll är det kräftis här på gatan, älskar kräftor! Jag vet inte vad jag ska göra idag förutom att duscha! Kan berätta lite om gårdagen iallafall.
Jag slutade 11.05 och gick då till forum där jag en timme senare träffade Linnéa (konstig mening men hoppas ni fattar)
Vi ät lunch på il piatto och tog varsin latte på barista! Supermysigt! Love that girl! Vi snackade en jävla massa skit och planerade vår fredagskväll tillsammans!
Kl 18 åkte jag hem och käkade middag och vid 21 kom Nora, Linnéa och Therese hem till mig. Vi kollade på film och åt massa godis haha! Jag somnade i soffan (standard) och dem andra var hyper!
Nu ligger jag i min säng och ska snart gå upp! Ha en bra lördag!
Juste imorgon är det Tränar kick-off! 9-17 var det ja!


Nacka gymnasium

Har fått några frågor om jag kan skriva ett inlägg om gymnasiet, vad jag går, var jag går och hur det är osv!
Jag går på Nacka gymnasium inr hotell och turism! Jag trivs så himla braa :)
Vi är bara 20 i klassen, 3 killar 17 tjejer
Alla är väldigt snälla och vi är redan som en klass! Det är inga grupperingar och ja vad mer ska jag säga! Jag är jätteglad för att jag valde den här linjen gör min mentor sa att tidigare elever hade praktiserat och fått jobb på caféer! Asså att det inte bara är hotell och turism :)
Varje morgon när jag vaknar upp känner jag att fan vad kul det ska bli att gå till skolan!


Ljusterö


Har inte lyckats :(

Sommarlovet lider mot sitt slut och imorse var det dags för invägning! Jag hade som mål att gå ner 5 kilo men har bara lyckats gå ner 1 haha har inte tränat något den här sommaren förutom sommarträningarna och mina promenader hem till my i en veckas tid! Och med tanke på hur mycket socker och fett jag har fått i mig är jag chockad! Hahahhh men en glad Anna börjar imorgon kanske sina tre bästa åren i hela hennes liv, nämligen gymnasiet här i Nacka och linje hotell och turism!
Nu ska det här fattiga fläsket åka till gymmet och sedan göra en syntest för att få övningsköra med en bil! Ha det gött så hörs vi senare ❤


Le me!

Såhär såg jag ut idag på grönalund!
Men min let's get lost tröja, vita jeans och en trashig jeansjacka


i´m home!

hello beautiful! Nu är jag hemma och vi har haft det så bra ute på Ljusterö! på torsdag börjar jag gymnasiet och jag är supernervös men innan det står det ett besök på grönan och ett besök i sickla på schemat!
idag har jag också hunnit med några timmar på gymmet! underbart!
Vi hörs senare i ett inlägg med bilder :)

Är på landet nuuu!

Är på landet nu och vi har det bäst här ute! Imorgon åker vi hem åhh vill stanna längre :( ni ska få massa bilder senare! Nu sitter jag i bastun och väntar på att dem andra ska komma ner! Vi ska njuta av dem sista timmarna för det här året! Vi hörs senare ❤


Heartbeats

Jag vet inte om det är den höga musiken, värmen från kaminen eller carlssons ord som gör att mitt hjärta slår snabbare än vanligt ❤


Halmstad

Hej!! Är i Halmstad nu men kommer hem på måndag! Vi hälsar på farmor och farfar som bor här nere! På tisdag åker jag och mina favoriter ut till ljusterö där mitt landställe äger mark! Ska bli så himla skönt att komma ut på landet innan skolan börjar den 16! Det var allt för den här gången, vi hörs senare!