Läger - dag 3

idag lärde vi oss ramsan och körde lite lekar och sen gymnastik hela eftermiddagen! sammanlagt har jag varit i hallen i 11 timmar hahah men har bara tränat i 9 doc har jag inte alltid kört så intensivt :) men det r roligt oh nu sitter jag här med mitt thé i famnen. Har precis ätit lite vattenmelon :)) och sen har jag smörjt in mig och målat naglarna :) juste sen har jag och mamma också rensat i min garderob. Jag tror inte att jag har berättat det eller jag vet inte men jag och min kära mor ska byta rum så jag får större=) temat ska vara neutralt och lite usa :) Kommer bli gööö bra :)
visar det slutliga resultaten när det är klart helt enkelt :) idag klarade jag rondat flickis själv på osten med raka armar! :) åhh är så himla glad just nu det ända är bara att få ihop armarna och benen och sen lite annat som kommer senare :)
det var allt för den här gången så ses vi snart :)

Tisdag-dag 2

Hej :)
Idag var det cheerläger dag 2 och vi körde bara gymnastik! var så himla roligt Både igår ock idag har jag tränat på min rondat flickis har en film på mobilen så ska försöka lägga upp den här men lovar inget! Dock har jag inte raka armar men det går inte! jag har försökt men det går lite segt . Måste träna mera! :)
Imorgon är det bygg och ramsa dag haha och det ska bli roligt sen ska jag gå på sommarträning efter det :) så jag är i hallen från 09.00 till 20.00 imorgon men vad gör man inte för det man älskar :)
nu ska jag gå! Vi ses imorgon

Cheerläger

Hej!
Idag var det cheerläger! wiee vad kul det var! vi körde gymnastik, bygg, hopp dans och ramsa!
På gymnastiken körde jag rondat flickis på osten och det var hur kul som helst! träffade några tjejer som också ska börja i srB och dem är ruuliga ;) Imorgon ska vi köra gymnastik hela dagen och det ska bli superroligt! längtar megamycket!
vi hörs!

God morgon!

Hej läsare!
vaknade halv 10 idag tror jag det ör bra för jag ska upp tidigt imorgon! Satte mig direkt i solen och har suttit där sen dess. nu när det är molningt och några regnstänk kom förbi har jag tid att blogga! Har egentligen inget att skriva om men kan berätta att my kommer hit senare och imorgon börjar cheerlägret!
Hoppas ni får en fin dag :)

hemklickat

wehå klickade precis hem denn!
kostade 299 men var -50% wehåå 150 spänn
dagens bästa (och ända) kaap =)
wehå jag har blivit lite smått besatt av ordet wehåå!

Lördag

Hej!
idag åkte jag och mamma hem till mormor och fikade! sen följde hon ed oss hem och åt middag med oss! Alltid lika mysigt! Läste på några bloggar där folk skrev om den nya blogg.se! jag som inte har bloggat på en vecka hade ingen aning men jag gillart
idag har Linnéa varit borta i usa en vecka och ska vara borta i två till! åhh saknar henne magiskt mycket! Idag åkte också elin till usa! hon är borta i fyra veckor! är inte alls avundsjuk1 så nu är det bara jag och my hemma i hela sverige men å¨måndag jag ska på cheerläger så det ska bli roligt!
är dock lite tråkigt att jag redan kan dansen och ramsorna men jag får satsa på att göra dem perfekt och köra på ändå! sen hoppas jag att ja utvecklar min gymnastik! om dem kör som på miniorlägret tror jag att jag hamnar i grupp 2 och självklart är det ingen som fattar vad som menas med det!
imorgon ska jag och my ha hawaii 5-0 maraton hela kvällen! wehå älskar dem! det är inte förrns på kvällen så på dagen tänkte jag dra till gymmet och bli smal =) låter bra va?
sen omkring den 10 juli åker jag och mamma till spanien! wiee! kommer nog bli en bra sommar trots allt!
ha det bra så länge så hörs vi snart igen!

Mitt nya liv

Hej, på måndag eller imorrn tänkte jag börja ett nytt liv typ!
Jag hade tänkt
1. Gå ner i vikt
2. Bygga mer muskler
3. Bli vigare
4. Göra om i hela mitt rum
5. Ta det där moppekortet!
6. Jobbajobbajobba
7. Skaffa ny stil
8. Till gymnasiet, börja plugga som en tok!
9. Få bort mitt sockersug

Hoppas jag klarar allt :)

Till hösten ska jag ha gått ner minst 5 kilo!


Ny profilbild på Facebook

Fotograf: Ingrid Almhagen :)
Wehå!


SrB

Wiee kom in i srB!! Så himla glad :D
Bloggar mer senare:)


Nacka forum!

hello bruds!
idag var jag i nacka forum med norish och det var roligt insåg också att jag var rik igen och har köpt så himla mycket fina grejer så ni anar inte. köpte mycket till imorgon då det är bal!! wiee ska bli såå roligt! ni vet ju redan hvad jag ska ha på mig men allt annat får ni se imorrn. är glad idag :) nu ska jag kila! vi hörs imorrn då ni kommer få massor med bilder!
juste eftersom ag inte bloggar så mycke längre kan ni kolla in min töntiga instagram. anhejo96 heter jag där
ciao ciao

Våruppvisning

hej hej
idag var det våruppvisning och det var som vanligt jättekul :)
i fredags var jag på studentmottagning och det var kul, ringde också lotta angående min tryout och jag kom tyvärr inte in :( så det var tråkigt men jag kände det på mig alla andra var bättre :) Imorgon är det sista träningen och temat är färgglatt och mönstrat, tror jag kommer se helt fucked up ut men vem bryr sig? :) sen på tisdag ska jag kanske på tryout till srb den riktiga är inte förrens på torsdag men då tar min kusin studenten :)
skolveckan kommer iallafall bli skön. imorgon har vi vanlig skoldag sen på tisdag har vi temadag, på onsdag är vi lediga, på torsdag pch fredag är det prao och kontorsarbete som gäller :)
Vi hörs <3