2 bilder

2 bilder från idag, den första får nu representera mig på min profilbild på facebook :)

Lördagen

hej
idag var jag, nora, linnéa, rebecca och therese i humlegården och hade piknik, var jätte mysigt och vi satt i flera timmar, lyssnade på musik, åt mat, skrattade solade och jag tog självklart lite bilder. ska se om det går att ladda över. är osäker men ska testa. efterd et drog alla hem och jag och nora åkte till gamla stan för att äta middag på vapiano men det var så mycket folk så vi satte oss på en pizzeria. efter det åkte vi till sicka och gjorde ett spontant biobesök.  var riktigt trevligt :)
imorgon är det träning från ett till fyra sen samträning med srb 17-20 :)) älskar dagarna då man har tid att träna 6 timmar! Me gusta :))
Vi hörs!

Tisdag 24 april

hej! idag är det tisdag och jag var som vanligt i skolan, efter det drog jag hem och sen iväg till mrBs träning, det var lite speciellt idag för mrb hade besök av en träningsgrupp, och det var jättekul :)
kort och onödigt inlägg men bättre än inget iallafall :)
nu sitter jag i soffan och kollar på lyckan i LA och ska snart börja dra mig till mitt rum och min säng för att sova!
Vi hörs!

Söndag

Hej läsare!
idag är det söndag och jag har tränat, vi körde hela programmet så gott vi kunde, var riktigt jobbigt, haha knäppt måste träna konditionen lite mer. Jag fick spirit-rosetten också, så det var kul :))
åkte hem efter träning och tog fram kocken i mig, gjorde nämnligen supersmarriga enchiladas. nomnom
imorrn är det skola  och på fredag nationella i engelska sen på måndag är det valborg och då var tanken att jag och mamma skulle hem till my på middag men jag har träning då så vi får se hur det går med det
Vi hörs

Alone

hej på er
Linnéa drog nyss och nu sitter jag här med en sur mamma :(
iallafall så drog vi ut och fotade lite men det var så kallt så vi gick in ganska snabbt igen. väl inne kollade vi på videos av lillabloggen vi dog  (jaa) av garv. sen gjorde vi choklad milkshake. åhh fett med socker men gott vareee
nu vill ni nog inte höra mer av mitt babbel, imorrn är det träning iallafall :))

Förlåt

Hej på er!
Helt otroligt att ni fortfarande är kvar fast jag sviker mer med min usla uppdatering :) Me gusta
Idag är det fredag!! :)) dagen har varit sämst ( vädret, äcklig lunch i skolan och en mycket andra massa problem)
men iallafall efter skolan satt jag och väntade på my för att vi sedan skulle till stan för att lämna vårt CV till olika caféer började med att virra runt på hornsgatan i nån timme i det regniga vädret tillslut hittade vi Café Macchiato och sen åkte vi till slussen/götgatan för att lämna CV till Tullys, hoppas att vi får nått :)
Nu är jag hemma iallafall och jag kom in på mitt andra och fjärde gymnasieval! nacka ekonomi och nacka samsam:)
Vi hörs senare, puss!

Träning

image description
Heej :) Den här veckan kommer jag ha fullt upp varjedag utom lördag så bäst att jag bloggar lite nu :)
Idag var det iallafall skola och jag hade biologi presentation :9 var så jäkla nervös, är alltid det :( men ialla fall sen var det träning! kul att vara igång igen och oj vad jobbigt det var idag :) märks att man haft lov. men iallafall så körde vi programbygg och styrka :))))))) 10 långsamma armhävningar och alla var helt slut efteråt haha sen 20 fällknivar, ben lyft typ man ligger på mage och tar upp benen, 50 på varje sen 50 på båda tillsammans. sen körde vi 160 situps och ja ni hörde rätt men det var nog ändå jobbigast för nacken tyckte jag :) avslutade det hela med 20 marinhopp. efter det är man spagetti.
hah sen har jag och mikaela börjat ett nyttighets projekt, kommer bli grymt tror jag. sen har jag och my lite planer moahahhahahah nej men typ på torsdag ska jag hjälpa henne med kaninerna, hon har nu 32 kaniner så jag ställer gärna upp :) sen ska vi också skriva CV eller jag ska hjälpa henne och göra om mitt :) på fredag ska vi till stan för att söka sommarjobb :) ska bli jävligt nice :)
nu ser jag att klockan är läggdags :) ha det bra så hörs vi mer när jag har tid :)

Påsklovet är nu över

Hej!
Idag sken solen så jag gick ut i solen och solade lite, gick igenom fysiken och har nu gjort klart hela miljöarbeten. nU är dte bara att presentera den också. Juste jag har varit fetttt grym och var ute och sprang 2 kilometer på 13 minuter. Jag spurtar alltid de sista 200 meterna och oj så jobbigt det är! Nu känner jag mig trött i kroppen. bästa känslan! Imorgon börjar skolan och alla träningar :) kommer bli grymt kul att träffa tjejerna och börja träna :)
Igår var jag på captains träff och det var jättekul, otroligt lärorikt. me gusta :) Nu ska jag sova!
Vi hörs mer imorrn :)

un lumière

Jag tar tänkt på en sak. När vi bygger på träningarna hör man mycket "Bra jobbat (toppens namn)!". Vi baser får ofta inte höra sånt! Det är ju ändå vi som gör jobbet, right? jag är inte topp och kan inte säga om det är lätt eller svårt men om vi baser inte var där, hade det ju inte funkat.  Jag menar absolut inget illa om topparna men visst är min tanke inte helt fel? Det här är något som jag tycker twisters borde jobba lite på så att alla får känna att dem är duktiga på det dem gör. För att alla är jätteduktiga. och baserna borde få minst lika mycket respons som toppen eftersom vi låter våra toppar synas och glänsa mer än oss själva! Jag försöker alltid tänka på det här både när det gäller mitt egna lag och mina tjejer jag är tränare för. Så tänk på det nästa gång!
Kram

Serri! Behöver er hjälp

Vill ha en ny profilbild på Facebook! Och har tankarna mot någon av dessa, men vet inte riktigt. Tycker ni att dem "larviga" bilderna är föör larviga? Så nu är det upp till er! Ni väljer genom att skriva den siffra som dem står i ordning i kommentars fältet
Pusspuss


Äntligen något för oss lite trögare!

http://www.youtube.com/watch?v=jXeEIsKJCWE&feature=related
klicka på länkeen!

Bilder från dagens Ateäning

Dagens träning var att titta på srAs träning för att se lite om hur dem jobbar på deras träningar:) vi hade vår egen kommentator också
Juste idag har jag lärt mig stå på huvudet:) hahah


Summer 12

Åhh vill ha sommar nuuu! idag är nästan all snö borta och det är 10 grader ute! Underbart.
Här kommer lite bilder från förra sommARN. haha gay
Alla bilder är från när jag och myyy var på mitt land ;) vi ska dit igen i sommar men hoppas då att alla tjejer kan komma dit :)

Påsklov

Hej på er!
idag började påsklovet och gud vad jag älskar loov! igår pluggade jag lite och skulle göra det idag men orkade inte så det får bli imorrn! Sen var min tanke att jag ska ut och springa också, måste ju få upp konditionen lite. Har iallafall bara tjockat mig idag nej men jag har bakat cheesecake haha stavas det så? sen åkte jag, mamma och micke till maxi och handlade massa godis. Det är farligt gott.
Nu ska jag kolla vidare på Let´s Dance
Vi hörs senare!

Bestii

Min fina mupp <3

Jag vet inte vad ni gör på era träningar, men det här gör vi <3

tagen från Alicias blogg, www.aalucia.logg.se