Vill vara liten igen

Vill vara liten igen då det inte fanns några problem och dem små problemen löstes så enkelt! Tänker på pappa och tårarna bara rinner ner för mina kinder, snart två år sen. Är hemma själv men det är skönt just nu. Det är tungt just nu men det blir bättre det vet jag. Det är bara att torka tårarna och le så att alla andra tror att man mår bra fast man kanske inte mår på topp. Funkar alltid.


Orkar inte

Jag tror jag har för lite fritid. Det ända jag gör är att träna och sova. Träffar nästan aldrig mina vänner längre. Max 2 ggr i månaden. då kanske folk föratår hur mycket jag tränar. Går aldrig på fest för jag tränar alltid dagen efter. Fast jag måste träna så att jag blir bättre ich håller vikten. Ska inte ta på mig massa extra jobb mer än den vardagliga träningen. Då var det bestämt. Vi hörs!


höstoutfit - it´s just that simple

 

Höstoutfit


fixat och trixat under kvällen

nu har jag gjort lite tidsinställda inlägg som dyker upp under natten så kolla in dem vettja!
vi hörs och syns mér imorgon

bilder från i somras (så att vi kan sakna sommaren ännu lite mer än vad vi gör idag)

 

Måndag

Hej!
idag var jag i stan med Linnéa och Elin. Vi hade det väldigt trevligt förutom att ag var ganska sur på allt och alla. ingen aning varför. Imorse flyttade vi in max till glasverandan och jag hann till och med att städa mitt rum innan jag skulle iväg. På torsdag är det första november och inte alls långt kvar till julafton så jag fick ett ryck och började skriva min önskelista för i år, kom ganska snabbt upp i en två siffrig summa där allt kostar över 1000 kr :) wehåå! Annars då? jo men jag mår bra och livet rullar på. Har läst lite bloggar och försökt få lte ínspiration om höstens mode men det går segt. Jag gillar senapsgult men det är inte riktigt min färg. ska försöka lägga in lite bilder om höstens mode hade jag tänkt. jag ska göra mitt bästa. vi hörs och ses snart!

Filmmys

Hej finingar!
Min mamma var tidigare iväg och köpte glass och hasselnötspinnar som vi åt framför solsidan! Nu kollar vi på Beck, och eftersom vi båda sätt filmen förut har vi slagit vad om hur den slutar eftersom vi inte riktigt kommer ihåg hur den slutar. Min dag då, övningskörde med mamma och det gick superbra! Sen fick jag skjuts till min träning och även den gick toppen! Nu börjar det! Vi hörs och syns imorgon.


Söndag

Hade Såå trevligt igår!
Jag och lite vänner från cheer bowlade och sen gick vi och åt på Texas long horn! God mat och trevligt sällskap! Kom hem vid halv 10 i och somna ganska direkt vaknade kl 8 imorse pigg som en lärka! Idag ska jag träna och plugga lite. Imorgon ska jag kanske träffa Linnéa, men vi får se!
Nu ska jag gå, hörs senare!


Godmorgon lördag!

Godmorgon fina läsare!
Idag fyller min fina mormor 86 år så vi ska dit och äta tårta! Sen ikväll ska jag träffa några vänner!


New in


It is friday!

Hola amigos!
Idag är det fredag, jag slutade skolan 11.05 och då hick jag och mötte upp mamma i forum. Vi gick till synsam för att dem hade glömt att fylla i mitt syntest eller nått för övningsköning! Sen gick vi till cubus, hm och Gina där jag träffade några från min parallell klass! Stannade kvar ett tag med dem. Sen åkte jag hem och bytte om sen vidare till träning, vilket gick jättedåligt till en början men sen gick det bra :) kom hem vid 21.00. Nu har jag ätit middag, duschat och nu kollar jag på Xfactor! Snart ska ni få bilder på det jag köpte jag sen sova för det är en minst lika fullspäckad lördag som ligger och väntar på mig! Vi hörs med bilder snart!


Torsdag

Hej bloggen!
Idag är det torsdag och en helt vanlig sådan! Åkte hem och sov efter skolan och åkte sen på träning! Idag tränade vi salto och salto förövningar! Åhh det var jättekul.Har duschat och gjort lite andra grejer efter träningen och nu ligger jag i sängen! Imorgon är det en fullspäckad fredag som står på schemat! God natt kära ni!


Duktig!

Idag fick vi våra ett papper och där står det om man har blivit F-varnad i något ämne och jag har inte blivit varnad i ett ända ämne! Därför gick jag i och köpte mg lite godis innan mini Bs träning! Dem är så duktiga! När jag kom hem åt jag Tinas pasta till middag, tvättade dräkten, kollade lite på SOS sommar, duschade och nu ligger jag i sängen med engelskaboken! Skönt att få saker gjorda! Tog en paus för att uppdatera er lite bara! Nu ska jag keepa up the good work!
Vi hörs och syns!
Bilderna är från dagen!


Sköldpaddspojken

Just nu kollar jag på sköldpaddspojken. Gud så söt han är! Är lite förbluffad över vänligheten kring operationen! Alla skänker pengar och polisen tar honom personligen i deras bil och skjutsar upp honom 50 mil till sjukhuset i bogotá för att det är farliga vägar! Om ändå polisen i Sverige var så snälla! Nu ska jag fortsätta kolla!


Måndag!

Hej på er!
Idag är det måndag och jag har varit i skolan. När jag kom hem sov jag i nån timme sen började jag läsa i min engelska bok och jag börjar fatta vad det handlar om! Justast har sträckt mig baksida vänster lår. Det gör äckligt ont men ska stretcha så det försvinner. Nej nu ska jag sluta klaga, vi hörs senare! Puss

Pic: me right now


titta vad jag hittade!


Showcase


Bilder från idag


Knas

Det förra inlägget skulle publicerats imorse!


Lördagen den 20 oktober

Good morning sunshines!
Vad står p dagens schema? Jo jag ska åka iväg till en tjej i mrb. Det är lagdag och även vi tränare får komma. Det ska iallafall bli superkul. Jag vet att vi ska vara utomhus mycket och att vi får lunch där! Vi får se om jag tar några bilder men lovar inget. Ikväll blir det att vara hemma framför en film och bara mysa. Mamma jobbar och Micke sa att han skulle ut. Imorgon är det showcase och alla får komma så vill ni se alla twisters lag kom då till Nacka sportcentrum imorgon kl 11. Inträde 50 kr för vuxna och 20 kr för barn! See you there?
Det var det som jag hade att säga idag. Pussar och kramar!


True cheerwords


Sämst uppdatering!!

Jag vet och jag är ledsen men det finns inte mycket tid kvar efter alla andra grejer jag måste göra. Jag brukar dock vara duktig på att uppdatera min instagram så nu kan ju följa mig där om nu vill. Anhejo96 @ instagram. Idag övningskörde jag för första gången och det gick jättebra! Annars har träningarna gått jättebra och jag är supertaggad inför showcase på söndag!
Juste jag fick A på mitt Stockholmsarbete!! Åhh är jätteglad för det
Nej nu ska jag äta! Vi hörs vänner!


Me, just me!


I´m dead

Nu har det hänt. jag skulle dödat mitt offer imorse men visste inte om det var hon så jag avvaktade och skulle döda henne senare. men det värsta har hänt jag stod vid mitt skåp och någon kommer fram, lägger handen på min axel. jag är död. Jag trodde att det var någon som skojade men nejnej. jag är död. Hon sa att det var svårt att hitta mig så det var ju bra :)
Nu har jag datorkunskap så vi hörs senare!

Red Bull Flying Bach

Hej vänner! Kl 19.00 ska jag och min familj kolla på en slags dansföreställning det är streetdans möter lite Klassisk musik som Bach! Ska bli så kul! Nu ska jag gå! Puss och kraam


Pallar inte

Ska snart iväg på tjejmiddag hos bästis!
Testade alla klänningar jag hade men ingen passade och jag känner mig så himla ful idag åhh orkar inte! Iallafall så fick det bli mina nya jeans och den ljusblåa Tommy hilfiger tröjan. Klär upp mig med lite smycken så ska det här säkert bli bra! Vi blir 7 st och 3 känner jag inte! Så det ska bli superkul att träffa och lära känna dem! Nu måste jag gå och packa ihop mina grejer. Sover där sen blir det spendera hela dagen i hallen imorgon! Vi ses och hörs senare. Pussssss


Le bus

Hej! Nu sitter jag på bussen på väg hem från träningen! Jag och Frida höll i byggen och dem som inte byggde gjorde gymnastik som vanligt! Nästa söndag är det showcase och då ska vi vara bäst! Hinner inte blogga när jag kommer hem för jag ska duscha, äta mat och plugggggggaaaa! Pallar inte har idrottsprov imorgon och jag började plugga igår! Nej nu har jag inget mer att skriva. Puss och kram!


En helt vanlig onsdag eller nja

Hej på er! Idag hade jag sovmorgon till kl 10.00 och gud så skönt det va! Jag blev inte dödad idag heller, och imorgon tar jag mitt offer! Tränade iallafall minior B efter skolan och dem är så duktiga! Blir bättre och bättre för varje gång jag ser dem! :) fick världens egoboost typ kl 22.00 stod i mitt rum med högsta volym och bara dansade och tog lite bilder på mig själv! Haha kände mig på topp helt enkelt! Har också bestämt outfit inför morgondagen och raspat mina nya jeans med rivjärnet! Ska nog riva och greja mer med dem imorgon men nu ska jag sova! Vi ses och hörs! Pussss


Ledsen

ledsen att min blogg är såå himla tråkig men jag vet inte vad jag ska göra. nåndag när jag har tid ska jag ut och fota så då kan ni få lite bilder. ni kan få lite modebilder också ska iallafall försöka göra mitt bästa för en roligare blogg puss!

In school

Nu har jag dator kunskap och jag har precis haft spanska prov och det gick ganska braaaa :) hörs sen


Söndag

Idag är det söndag. Har inte då mycket att skriva förutom att jag hat tränat hela dagen jo juste en grej som är kul, jag blev vald till cocaptain i år igen riktigt kul :). Imorgon har jag spanskaprkv och jag har inte pluggat någonting förutom två timmar nu på kvällen. Big fet ångest på det liksom! Igår åt några ifrån gamla klassen middag på vapiano i gamla stan och det var så myysigt!! Snackade om allt som hade hänt sedan vi splittrats :) har saknat dem lite faktiskt :)
Snart är det solsidan som gäller hejsvejs så länge!


Reunion

Hej!
ikväll var jag på vapiano med gamla klassen och det var väldigt mysigt! efter det tog vi och fikade på cafe munkbron! mår mycket bättre nu än tidigare i veckan. juste det är antagligen ingen som kommer läsa det här för min blogg är lösenordsskyddad. detta för killergame som vi har på min skola. är därför ganska svår att få tag på men öppnar självklart igen när jag är död/ har åkt ut. vinnaren får 7000 kr på nacka forum. asså jag vill verkligen vinna :)
nu ska jag fortsätta kolla runt på diverse onlineshopping sidor här på datorn! imorgon är det cheerhallen för hela slanten som gäller. vi höres vänner!

Sjuk :(

Hej! Tänkte berätta lite om varför jag är sjuk hela tiden!
Det började med att jag var förkyld en vecka med snuva och allt det där ni vet blev frisk och sen en lördag då jag fikade med några cheerkompisar fick jag virus i halsen, typ halsfluss, hade feber och ont i huvudet. Var frisk i mm vecka och i lördags efter uppvisningen i Nacka stadshus hade jag feber, ont i huvudet och var helt slut i mina muskler men jag trodde att det var för att vi hade simmat på fredagen. I söndags tränade jag eftersom jag mådde bättre. Mår hemskt söndag kväll, feber, illamående, huvudvärk, ont i kroppen.
Måndag morgon mår perfekt, måndag eftermiddag mår dåligt! Samma problem som tidigare fast snabba kroppstemperaturväxlingar och jag hittar en hård knöl på halsen!
Såhär fortsätter det tills idag! Tränade i tisdags också. Idag var vi på vårdcentral en och jag berättade om alla mina symptom för läkaren och det blev en halv A4 sida och nej jag skojar inte! Vi tog iallafall blodprov och det visade att jag har en infektion i kroppen. Som ni märket mår jag bra på mornarna så tt jag orkar gå till skolan och sen kommer febern lagom till skolan slutat. Var hemma från skolan idag och nu mår jag bättre! Vi tror att jag har borelia eftersom att jag mått så dåligt efter sommarn och min bror hade borelia när han var typ tio och jag har samma symptom! Vi hörs senare!


Söndag

Hej! Idag har jag tränat hela dagen! Först miniB sen träning själv. Var kul som vanligt men hade ont i huvudet och mina muskler var helt döda :( har precis tagit en Alvedon och ligger i sängen! Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vu med imorgon för nu ska jag sova. Pusss
Skulle publicerats i söndags