Tuesday

hej vänner! idre var underbart, sköna backar och trevligt folk orkar inte berätta allt men iallafall, träningen igår var kulkul och jag fick min träningsrosett den är så fin. Nu har vi snart fysik så vi hörs!

Wedday

Hej ni fina! Bloggade inte igår för att jag var tvungen att plugga och sen var det tillbaka till skolan för öppet hus! Var kul men onödigt känner jag. Aja idag var det skolan som vanligt sen drog jag hem och då åkte jag och mamma och handlade sen till cheerhallen för att träna tjejerna sen träna själv! Var riktigt kul och vi gjorde om i dansen också. kommer bli så bra på dm fast det är bara 10 träingar kvar och det är helt sick. Men men imorrn ska jag och min klass bege oss till idre för en klassresa, så jag missar träningen på söndag :( Men men nu ska jag börja packa hahahahha!! kommer inte blogga på hela helgen, men på måndag då smäller det! Om ni vill kan ni checka min instagram för den kommer jag uppdatera ;) Berättar mer om klassresan när jag är tillbaka! Så ni får ha en bra vecka och helg. Ciao ciao

Monday

Idag är det måndag och jag vaknade upp med ett leende på läpparna:) i skolan var allt som vanligt. Men sen när jag kom hem var min onepiece i brevlådan så det var kul, sen var det träning och det gick jättebra :) nu ligger jag faktiskt i min säng och ska snart sova! Ni får ha det så bra så länge så hörs vi mer imorrn


Soldag

Idag har jag pluggat och tränat och ja.. ja bara det!
Träningen idag gick bra men tyvärr har vi fått en timme mindre "fullt golv-tid" så det är synd men iallafall så körde vi mycket gymnastik på bl.a airfloor vilket var kul sen körde vi också flickis på ost och det gick ganska bra för mig! Fick stunt bow också :)
tog ett bad för ett tag sen och insåg att jag har 4 produkter för mitt hår, ricinolja, shampo, balsam och hårinpackning hahah juste imorrn kommer min onepiece! såå himla taggad! ska snart smörja in mig och sen fortsätta kolla på mamma mia!
Hoppas ni får en bra söndag vänner!

United states

Jag har blivit riktigt fast i Usa mönstret och diggar det rejält. Ni  vet ju att jag har shortsen och bikinin och de ska andvändas flitigt i sommar! Tänk er shortsen, och bikiniöverdelen med ett par höga kilklackar och linnet i mitten. så kommer jag gå klädd i vår!
Anna

Knas

Hej läsare!
vårt internet är helt knas men har inte så mycket att säga förutom att jag var på öppethus på nacka och det verkade helt ok. imorgon är det träning och jag taggarrrr!! ha en grym lördag vänner!
Anna

It´s friday bitches!

Idag är det fredag och vi började 9.05, kl 11 hade jag tandläkartid i stan på ett specialgrej. Det var väll typ min dag!
Gick hem och bakade chokladtårta för vi skulle ha det ikväll
nu halvsover jag i soffan framför Click och får lite ångest över allt jag måste göra imorrn!
  1. Plugga
  2. tvätta dräkten
  3. ta fram skidkläder
  4. städa rummet + Max bur
Det var inte så mycket men aja, vi hörs!
Anna

Klickat hem


Torsdag

Hej läsare! Idag gjorde jag något jag inte gjort förut, jag bytte profil till något jag är mer intresserad av :) Nämnligen hemkunskap :) Känns jättebra, och jag bytte inte för att jag inte gillade musikpersonerna, utan för att jag inte har intresset för musik :) har nu använt min ricinolja och mitt hår blev bara fettigt så jag tänkte bara ta oljan på topparna så får vi se! nu ska jag kolla vidare på copycat singers sen blir det biggest loser :) ciao ciao

Tagg+otagg

Idag slutade vi 11.05 vilket var jätteskönt. Då drog jag och lillen till forum för att äta lunch med Nora och Johanna:) jag åt en ceasar medans de andra åt thaimat. Sen köpte jag en ring, en tröja och ricinolja. Man ska ha det i håret så att det växer snabbare och blir tjockare. Sen åkte jag till träningen och var astaggad sen var vi på bakre raden tydligen slappa och istället för att peppa upp mig själv säckade jag ihop och gjorde träningen till den sämsta. Inte bra Anna! Sen när jag kom hem har jag skrivit på en svenska uppsats och imorgon är det plugga so som gäller:) Ciao


Nyttig

Ni kanske vet att jag försöker gå ner i vikt? Eller det har jag nog inte berättat, men iallafall så har jag värjt äta nyttigare genom att äta minst 5 ggr per dag, för att man ska äta mindre varje gång. Rejäl frukost, frukt vid typ 10, lunch, mellis och middag. Inget socker på vardagarna och mindre socker på helgerna. Ingen diet precis men ska försöka hålla detta nu. Förut åt jag ingen frukost, mycket lunch och minst 1 stor portion middag :( får se hur det går:) det här äter jag till exempel idag, mandelfisk och 1 potatis och mycket grönsaker!


Tisdag

Hej på er!
Idag är det tisdag och jag har tränat tjejerna, imorgon är det onsdag. Onsdagar är värsta dagen på veckan men imorgon slutar vi 11.05 å det är nice ;)
har inte mycket mer att säga nu så ni får ha en bra kväll!
Anna

Want


idrottsgalan!

Idag har jag spenderat min dag i skolan och cheerhallen! har gjort klart läxorna tills imorrn :) så himla skönt, nu kollar jag på idrottsgalan och väntar på att power ska visa upp tror jag, spelar ingen roll men kul att dem representerar cheersverige :)  21.15 händer det iallafall! :) kollakollakolla!
nu ska jag kolla vidare, puss

18 tjejer och ett födelsedags firande!

Hej läsare!
Hoppas att ni har haft en bra helg, min har bestått av Boda Borg, lagkväll, forums mys och snart ett födelsedagsfirande :) Det är tyvärr inte jag som fyller år utan min bror som fyller 18 bast :)
vi ska snart dra ut på restaurang och därför blir detta inlägg inte långt.
Nu ska vi dra, bloggar mer senare! /Anna

Tagga bb!

Hej läsare! idag är det fredag och hur underbart är inte det liksom! Sen imorrn blire BodaBorg med tjejerna, woop wo0p, jag är i det vita laget och vi ska vara bäst helt enkelt :) ska gå ner och kolla om jag har nått att ha på mig imorrn :) hehe ;) jag och filippa ska åka med micke asså omfg ska bli gryyyymt sen åker vi till mig och kvällen blir natt men 14 liter läsk, 3 chipspåsar, dip med grönsaker och mer än 1 kilo godis :) Där har vi det ;)
Vi hörs lite senare /Anna

Bästaa!


onsdag den 11 januari

Hej läsare! Har ni haft en bra dag? :) Min dag har iallafall varit super, först skolan som i och för sig var rätt tråkig men sen drog jag till Nacka sporthall, birka hallen där jag först tränade mina tjejer och sedan tränade själv med mina bros. UNDERBART! kärlek till er tjejer <3 nu sitter jag iallafall i soffan och taggar tills på lördag, nyduschad och fräch :) ska också kolla på En prinsessas dagbok, en av mina favoritfilmer. såå mysig och kuul :) Ha det bra /Anna

ber om ursäkt

Hej, jag vet att jag inte bloggat på ett tag med det har varit massa grejer på g och sen vill man ju alltid ta vara på tiden! Men jag kan berätta lite om helgen :) I lördags var ju jag och My på husdjursmässa, vilket var jättetrevligt :) efter det åkte vi till lillen för att vi skulle fira sofia som fyllt 15 så vi åt middag på tutto italia och sov sedan hos Linnéa! sen söndag morgon går jag upp kl 8 (!) för att det var kick off med tränarna på cheerleadingen var ganska kul och lärde mig lite nya grejer :) igår drog jag, mamma och micke till ikea för vi skulle köpa en spegel till mig, blev även en matta, krokar, lakan påslakan, ja you name it. sen drog jag och tränade på kvällen var hur kul som helst :) Idag var det skola och det är en ny kille i vår klass, har inte pratat med honom. annars var skolan som vanligt :) jag och lillen drog och tränade efter skolan och det var jätteskönt :) nu kollar jag på systar i jeans - andra sommaren! Långt inlägg Ha en bra kväll / Anna :)

Kaninhoppning

Och lite annat...


Dag 7 - En bild som väcker känslor

Har glömt att göra alla dessa dagar, men vi kör!

Movietime

Idag åkte jag in till sickla fö att luncha med linnéa, hade en del att prata om och det var väldigt mysigt :) nu sitter jag här hemma och ska snart börja min filmkväll som består av endast mysiga filmer, som eva och adam och jag saknar dig. mys!
Jag har laddat ner filmerna från en hemsida som är bääst, ja ni kan ju gå in här och kolla själva!
Imorgon är det husdjursmässan med my som gäller, uppdaterar mer där om det finns internet. My ska stå där och prata och hon tyckte jag skulle "hoppa in" med något om hon glömmer säga det ahhahahha. Sen på söndag är det kick off för cheerleadingen, asså tränarna. 09.00 - 17.00 tror jag det är så hela dan :)
Hoppas att ni får en lika bra kväll som jag får!
Anna

tränat

Hej läsare! idag tränade jag och lillen, elin kunde inte :( men det var härligt att träna iallafall. nu kollar jag på Made och äter B&J mums :) nu ska jag kolla vidare, så ni får ha det så bra sålänge! Anna

semaine

Hej, förlåt för att uppdateringen inte varit den bästa, men jag har inte hittat tid mm aja kan berätta lite om dagarna som gått, i måndags kom ju anna och då åkte vi till forum sen igår gick vi på bio och såg New year's eve sen kom kerstin på middag, idag har vi handlat, bakat, hackat frukt till fruktsallad och ätit kakdeg haha, men vi har iallafall haft jättekul och skrattat mycket :) Imorgon ska jag åka och träna med elin och lillen nu ska jag sova så hörs vi mer imorrn! Anna

Nytt linne från Gina


andra januari tvåtusentolv

Hej läsare! hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft :) Imorse(kl 9!) gick jag upp hör att hämta Anna och sen åkte vi till forum, träffa lite folk och jag köpte ett linne från gina. sen drog vi hem och har fotat lite, varandra till exempel heheheh det var kulkul nu kollar vi på tv! ;) krambanan

Mysdag!

Idag har jag varit med mina vänner My och Beatrice i stan men allt, ja verkligen allt, var stängt så vi käkade lunch på donken och drog oss sedan till espresso house för en fika! Bea bor ju i uppsala och skulle åka hem, vi sa hejdå vid tåget! efter det drog jag och My till forum men det var också stängt så vi gick till Ica Maxi och köpte tre filmer och lite godis, drog hem till mig och hade det bara mysigt! Hon hjälpte mig lite med Max och så bytte vi namn på gubben också, Maximillian var namnet ;) En bättre första dag på nya året kan man nog inte få! Imorgon bitti kommer Anna från Sundsvall :) ska bli jättekul och som vanligt ska vi till forum och äta på vårt tradiotinella matställe! Fred och Kärlek! Anna